Mijn account
Gratis verzending van alle giftboxes binnen BE & NLVERZENDING BINNEN TWEE WERKDAGEN
Zoek

Een origineel relatiegeschenk of verrassing voor je personeel? Eitje!

Waar denk jij aan bij Pasen? Voor ons is het een dag vol gezelligheid, met een leuk ontbijt- of borrelmoment en vooral: chocolade paaseitjes. Jaarlijks worden er duizenden kerstpakketjes verstuurd, maar kom een keertje origineel uit de hoek en kies voor een paaspakket!

 

paaspakket boxzie giftboxes mok cartoon

 

Paascadeau'tje voor je personeel

Pasen is een mooi moment om je waardering te laten blijken, zeker gezien de huidige thuiswerksituatie. Ochtendbabbels aan de koffie-automaat zijn eerder zeldzaam en we ontmoeten elkaar meer virtueel dan in real life. Laat je waardering blijken en verras je werknemers met een origineel paasgeschenk. Glimlach en een positieve vibe gegarandeerd!

Relatiegeschenk

Ook je klanten, relaties of zakelijke partners appreciëren een leuk pakketje. Met Pasen kan je met een mooi relatiegeschenk, waardering tonen aan je zakelijke relaties. Want zeg nu zelf, als je verrast wordt met een leuk geschenk van een leverancier – dat maakt jou toch ook blij?

 


Wij stelden zelf een leuk paaspakket samen met enkele originele-maar-klassieke paasitems, en dit aan de vaste prijs van €16.50 excl. BTW. In dit pakket zit een bedrukte mok*, een notitieboek in A5-formaat en een assortiment paaschocolade. Verpakking en verzending inbegrepen. 

Interesse? Dan kan je hieronder dadelijk je bestelling plaatsen! Meer info nodig, of liever een ander geschenk op maat? Dan kan je ons vrijblijvend contacteren. Geen verborgen advieskosten, we zetten graag onze creativiteit in om voor jou een paaspakket op maat uit te werken.

 (*) Je kan kiezen tussen de twee bedrukkingen zoals voorgesteld op de foto's.
Kies je voor een schattige paashaas, of breng je er wat humor in met de paascartoon?

Ja, ik wil graag paaspakketjes bestellen: