Expédition dans les deux jours ouvrables

Valt het eindejaarsfeestje (opnieuw) in het figuurlijke water? Ravi to the rescue!

Publié par Joni Van Loo le

Toegegeven: wij zouden ook liever samen met onze collega’s een flesje kraken & gezellig klinken op het nieuwe jaar (na de werkuren, voor alle duidelijkheid). Maar we zijn er ons – opnieuw – van bewust dat het georganiseerde feestje ook dit jaar niet kan plaatsvinden. Laat dat je echter niet tegenhouden om er een leuk moment van te maken, samen met je collega’s!

Ga voor de virtuele eindejaarsdrink met een apérobox

De datum en het uur geprikt waarop je samen met je team even klinkt? Stuur tijdig de uitnodiging uit. Kies uit ons ruime assortiment aperitiefboxen, zorg voor een drankje en versnapering en tijdige levering (daar zorgen wij voor, uiteraard). Liever geen drankje? Dan zorgen we voor een box vol lekkers. Heb je medewerkers of collega’s die non-alcoholisch verkiezen – geen nood, ook daar hebben we een ruim assortiment.

Virtueel kerstfeest – in stijl!

De kneepjes van het Zoomen moeten we ongetwijfeld niet meer uitleggen, en als je een virtuele borrel organiseert, gaan we er van uit dat de sfeer goed zit 😉 Wat dacht je van het niveau wat hoger te tillen? Een kerstkostuum hoef je niet meteen aan te trekken, maar je kan sowieso zorgen voor een leuke sfeer. Kerstlichtjes, kaarsjes, of toch die outfit aan die je oorspronkelijk ging aantrekken – omdat het kan!

In tijden van social distancing en verplicht thuiswerken, zijn we blij dat de technologie staat waar ze op dit moment staat, maar dit kan een trigger zijn voor de team cohesie. Wij zorgen dat je toch creatief uit de hoek kan komen en dat de virtuele borrel geen veredeld weekoverleg is, maar een heus aperitiefmomentje! En daarnaast kan je toch ook andere leuke activiteiten voorzien zoals een quiz met wist-je-datjes over het bedrijf of de collega’s? Brengen we je al op ideeën?

Geniet van het eindejaar!

appreciation cadeaubox employees erkenning geschenken giftbox ravigiftbox team tips werknemers

← Article précédent Article suivant →Laissez un commentaire