Gratis verzending van alle giftboxes binnen BE & NLMA-VRIJ bestellen voor 12u = zelfde dag verzonden

Wild van Wilderen Double You en Ocus Gin

Door Valerie Vanbiervliet op

Het is altijd wel ergens gin o’clock en daar denken we bij Ravi niet anders over! Zo kun je echte ginlovers in de watten leggen met verschillende gin filled giftboxen voorzien van onder andere de Double You Gin en Ocus Gin van brouwerij Wilderen. Creëer het perfecte apero moment met deze heerlijke gins vol smaakverrassingen. Wat hebben ze, naast een fuzzy feel en een absoluut stressrelease effect, allemaal in hun fles? Wij hebben veel zin in gin, dus laten we deze twee toppers even van dichterbij bekijken, nu we nog niet dubbel zien!

Eeuwige tweestrijd met Double You Gin

Release je innerlijke Engel én Duivel met Double You Gin. Deze heerlijke gin werd gemaakt met maar liefst 21 botanicals, volgens een top secret recept. Zo worden de juiste proporties niet prijsgegeven, net als sommige ingrediënten, wat de mystery feel én daarom ook aantrekking nog extra kracht bijzet. Enkele van de wel bekende botanicals zijn jeneverbessen, hop, roos, bloesem en koriander, … Het resultaat? Een kruidige, complexe smaak met een sterke floral taste en bakken karakter.

De smaak van deze gin is heerlijk complex, net als de tweestrijd van een welbewuste Engel en een verleidelijke Duivel op je schouder. Wie volg je? Kun je de verleiding weerstaan? Natuurlijk niet! En dat moet ook helemaal niet, want Double You Gin brengt de twee samen in deze schitterende mix met stevig karakter. Geniet van de subliem samengestelde kruidenmix die zo zwart is als de Duivel en zo Puur als de Engel. Ook Sergio Herman is fan en serveert deze gin in The Jane.

En het stopt niet bij Sergio, want wereldwijd weet Double You Gin te bekoren en wist deze krachtige gin met zijn schitterende smaken mix, de Crystal Award in de wacht te slepen. Daarnaast kreeg hij 3 sterren tijdens de Superior Taste Award. Hiermee wist Double You Gin zowat de hoogste onderscheidingen in de gin wereld binnen te halen. Daar zullen we dan maar op drinken, schol!

Ocus Gin by Lost Frequencies

Ocus Organic Gin, daar zit muziek in! Letterlijk, want niemand minder dan Lost Frequencies creëerde deze gin in samenwerking met brouwerij Wilderen. Deze organische, vegan gin wordt gebotteld in België, op volledig natuurlijke basis. Er komen geen additieven en 0% suiker aan te pas: een gin waarmee je guilt free kunt klinken? We like! 

Geniet van de mooie melodie op je tong dankzij de opvallende zachtheid en een fantastische kruidige en bloemige frisheid. Dit is het geslaagde resultaat van de complexe maar toch gebalanceerde mix van zorgvuldig samengestelde kruiden waaronder koriander, gember, citrusschil, kruidnagel, lavendelbloesem en kaneel. Volgens Felix de Laet van Lost Frequencies vertrek je op een true taste journey zodra je deze gin aan je lippen zet. Wij pakken alvast onze koffers, ga je mee?

Fan catch

Voor de fans van Lost Frequencies heeft de Ocus Gin een special treat in petto in de vorm van het ‘Ocus Gin’ festival bandje rond de fles, waarvan je er 11 kunt verzamelen. Op de wikkel van de fles kunnen de die-hard fans ook nog een secret message ontdekken. Allebei leuke extraatjes die de hele gin ervaring nog leuker én persoonlijker maken. 

Hoe laat is het? Gin o'clock!


← Vorige post Volgende post →Geef een reactie