Levering binnen de 2 werkdagen

Verwen je real life hero met Ravi

Door Valerie Vanbiervliet op

Wie is je all-time favorite held? Je papa natuurlijk! En met Vaderdag just around the corner, vormt dit hét uitgelezen moment om deze real life heroes eens extra te verwennen. Wil je dit jaar echt origineel uit de hoek komen? Reken dan gerust op Ravi om volop te scoren bij je papa met één van de speciaal voor Vaderdag geselecteerde giftboxen!

Show je love op Vaderdag

Valt je papa onder de categorie van echte grillmaster, meester chiller, apero-lover, bier specialist of schaamteloze snacker? Dan bezorg je hem met één van onze speciale Vaderdag boxen een ultiem me-time moment! Wedden dat hij zich deze Vaderdag nog lang zal herinneren?

Grillen en chillen

Vaderdag valt niet voor niets midden in het BBQ seizoen, aangezien de meeste vaders zich als heuse grillmeisters profileren. In comes de Grilling & Chilling giftbox die de BBQ lovers op hun wenken bedient met een hittebestendige handschoen, drie must-have BBQ tools, een XL bag marshmallows en een zakje salty peas met, off course, BBQ smaak. 

Of kies voor de Grill Master box met opnieuw een hittebestendige handschoen, BBQ tools, een zak rooksnippers, XL Duvel flesje en cocktailnootjes. Ideaal om te grillen en tegelijkertijd te chillen!

Bier? Hier!

Een frisse pint is vaak al meer dan voldoende om je papa te pleasen, maar met de Cold beer, open here of de Beer, all a man needs giftboxen scoor je helemaal met een originele flesopener op een retro magneetplaat, een zakje cocktailnootjes, een zakje chips en twee flesjes Tripel bier.

Met de Cheers to Dad giftbox klink je geheel in stijl op je papa met een flesje Duvel, ook wel bekend als het vloeibare goud in zijn ogen, lekkere crackers en een leuke mok met de quote "Best dad ever". De Cheers to Beer box doet er naast een flesje Duvel, een flesopener en een zakje chips, nog een bluetooth speaker bovenop om ook de muzieklover op zijn wenken te bedienen!

Respect voor de baard

De baard is back! Is jouw papa ook een trotse bezitter van een volle baard. Zorg er dan voor dat hij deze volop kan groomen met de Respect the beard giftbox met een flesje baardolie, een baardkam, een potje baardbalsem en een handige koffie thermos. Respect voor de baard en voor je papa!

A little welness never hurt nobody dus laat je papa genieten van some well needed me-time met de Especially for men box met een massage -en badspons, een verzorgende set voor mannen, een zakje nootjes en een thermosfles. Ideaal voor een zalig uurtje chillen in stijl.

Snack à papa

Is je papa een echte snoeper? Met de Sweets for Dad box show je je love met een overload aan snoep, maar liefst 500 gr om precies te zijn! En daarbij een leuke mok met de Quote "Best dad ever".

Of, nog beter, laat hem snacken, aperitieven én nadenken over zijn volgende kookkunsten, waar jij dan weer van kunt genieten: win-win! Dat doe je met de Ruige Kost box met een origineel kookboek, een flesje Tripel en een doosje crackers.

Apero lovers verwen je dan weer volop met de Beer of Bubbles box, waarbij ze zowel kunnen genieten van een flesje Prosecco als een flesje Duvel met daarbij een lekkere tapenade, dip koekjes en borrelnootjes. Of kies voor één van de But first, Apéro boxen waarbij je de keuze krijgt tussen witte, rode of rosé wijn met daarbij een tapasplank, tapenade en dip koekjes.

Deze en nog veel meer boxen staan klaar om naar je liefste papa verstuurd te worden dus kies de Vaderdag giftbox die het beste met je papa matcht en show je love op een verrassende manier!

← Vorige post Volgende post →Geef een reactie