Levering binnen de 2 werkdagen

geschenken


Uitgelicht: Les chips de Lucien

Door Joni Van Loo op

Les chips de Lucien, dat is een verhaal dat start met Lucien Van den Abeele (°1926). Gepassioneerd door het bewerken van land koopt hij op 32-jarige leeftijd, samen met zijn echtgenote de boerderij van Bure in Wallonië. Twee generaties later beslissen zijn kleinkinderen Thomas, Stay en Antoine om zijn voorbeeld te volgen. Gepassioneerd door landbouw, en dan vooral aardappelen en aperitiefhapjes, beslissen de 3 Naamse landbouwers om artisanale chips te gaan maken – uiteraard genoemd naar hun prachtige grootvader.
Lees meer →

Hoe wij ons steentje bijdragen 🌱

Door Joni Van Loo op

We vermelden dat wel regelmatig, dat we zo ecologisch mogelijk proberen te werken – maar we begrijpen ook dat het voor jullie niet altijd even duidelijk ‘overkomt’. We ain’t perfect either, en we werken constant aan manieren om te verbeteren en zo veel mogelijk milieuvriendelijk of recycleerbaar materiaal te gebruiken. Zo beschermen we tegelijkertijd onze producten én het milieu
Lees meer →

Valt het eindejaarsfeestje (opnieuw) in het figuurlijke water? Ravi to the rescue!

Door Joni Van Loo op

Toegegeven: wij zouden ook liever samen met onze collega’s een flesje kraken & gezellig klinken op het nieuwe jaar (na de werkuren, voor alle duidelijkheid). Maar we zijn er ons – opnieuw – van bewust dat het georganiseerde feestje ook dit jaar niet kan plaatsvinden. Laat dat je echter niet tegenhouden om er een leuk moment van te maken, samen met je collega’s!
Lees meer →

Waarom ‘employee appreciation’ belangrijk is.

Door Joni Van Loo op

Weet je nog, de woorden die de juf noteerde op je taken als je iets heel goeds had gedaan & wat een fijn gevoel dat je vroeger gaf? Wel, het is niet zo dat we daar als ‘grote mensen’ geen behoefte meer aan hebben, integendeel. Werknemers die regelmatig waardering en erkenning krijgen, zijn je beste ambassadeurs.

Ze zijn meer gemotiveerd, voelen zich meer betrokken en zijn merkbaar blij op de werkvloer. Hoe krijg je je medewerkers tevreden & hoe pak je dat aan? Hoe klein of groot je bedrijf of organisatie ook is, of je je team dagelijks begroet of eerder van op afstand aanstuurt; het hoeft je geen grote bedragen te kosten om zowel dichtbij als vanop afstand de waardering t.o.v. je team uit te spreken of te tonen. Wij geven je enkele tips.


Lees meer →