Gratis verzending van alle giftboxes binnen BE & NLMA-VRIJ bestellen voor 12u = zelfde dag verzonden

Nu al nadenken over je eindejaarsgeschenken? Zeker!

Door Joni Van Loo op

En plots was het herfst… En koud. En regenachtig. Voor ons voelt het alsof het voorbije anderhalf jaar wel erg snel ging, en dat de tijd nog steeds vliegt. Op het Ravi headquarter (ok, in ons gezellige magazijn alsook onze brainstorm-burcht) denken we al even na over leuke eindejaarsgeschenken en -producten, zodat we gericht leuke kerstcadeaus kunnen samenstellen; zowel naar particulieren als bedrijven toe.

En als er één advies is dat we onze zakelijke klanten willen meegeven, is het wel: begin na te denken over je eindejaarsgeschenken. We leggen je uit waarom:

Minder stress tijdens Q4

Het vierde kwartaal is het meest drukke kwartaal van het hele jaar – en al helemaal in de maand november. Stel je cadeau-zoektocht dus niet uit naar die periode, maar contacteer ons nu al; zodat zowel jij als wij voldoende tijd hebben om te communiceren, leuke projecten uit te werken en feedback te geven over zowel de inhoud als het (grafische) design.

Thema

Verschillende klanten contacteren ons met een specifiek idee. Zo werkten we al een ‘All around the world‘ box uit, een ‘Five senses’ box maar ook cadeaus met originele lekkernijen. Samen komen we tot een eindejaarsgeschenk dat perfect aansluit bij de boodschap die je wil overbrengen. Wees je ervan bewust dat je eindejaarsgeschenk iets zegt over jou als organisatie. Of dat nu naar je team, je klanten of andere zakelijke relaties toe is.

Meer tijd om het goed te doen

Geef toe.. Als elke deadline die je ontvangt, ver genoeg van tevoren wordt vastgepind – dat zorgt er toch voor dat je de kans krijgt om erg goed je best te doen? En dat doen wij. 😉 Wij kiezen bewust voor voldoende doorlooptijd. Zo zorgen we ervoor dat we zowel met jou als onze leveranciers perfect samenwerken en elk detail goed krijgen. 'Cause details matter.

Klinkt interessant?

Wij staan te popelen! Stuur ons een mailtje via hello@ravigiftboxes.com met je ideeën, budget, aantallen en of het om levering op individuele adressen gaat of op één centraal adres. Helemaal geen idee? No worries, ons creatief team staat al klaar. Beloofd.

 

Omslagfoto door Annie Spratt via Unsplash.

← Vorige post Volgende post →Geef een reactie