Gratis verzending van alle giftboxes binnen BE & NLMA-VRIJ bestellen voor 12u = zelfde dag verzonden

Verras mama op Moederdag met een mooie cadeaubox!

Door Joni Van Loo op

Moederdag, de dag waarop alle mama’s extra aandacht mogen krijgen. ’t Is te zeggen, ze verdienen dat altijd – maar op Moederdag nog nét ietsje meer 😉. Wil je een origineler cadeau bedenken dan een ontbijtje of een boeket bloemen? Wat dacht je van een Ravi giftbox?

Mama giftboxes Ravi

I love mama

De blikvanger in deze box? De I LOVE MAMA chocoladereep, en het ‘Je bent geweldig’ cadeauboek – dat is een draaikalender zonder jaartal, boordevol quotes die benadrukken hoe geweldig je mama is (‘cause you know – she ís). Als extraatjes vind je in deze box een alcoholvrije gin-tonic cocktail en een fles Relaxing Spa body lotion.

Thank You, Mum

Geef haar het ideale relaxmomentje met dit cadeau. Eerst een douche met de ‘Best mum’ bodywash van The Gift Label, en daarna met de beentjes in de lucht de zetel in – met een heerlijk kopje thee. In deze giftbox vind je eveneens een setje met satijnen slaapmasker en scrunchie, en een doosje rozemarijn-zeezout crackers van Verduijn’s (want het hoeft niet altijd zoet te zijn).

Doodlelidoo Baby

Ook aan mum’s first Mothers’Day hebben we gedacht! In de Doodlelidoo Baby box combineren we cadeautjes voor zowel mama als baby. Een pakje billendoekjes en flesje baby bodymilk maar ook een notitieboekje met ‘Doodlelidoo, a little dance’ want 1. Dat kan gewoon, een dansje in je living – en 2. dat notitieboekje is het ideale boodschappenlijstjes-formaat (waar je wederhelft dan mee naar de supermarkt kan. 😉 Als laatste bevat deze box een heerlijke marshmallow-reep van Barù.  

Alle mama’s, plusmama’s, pleegmama’s, oma’s, moemoe’s, mémé’s en moekes, wensmama’s en mama’s van een sterrenkindje.. Jullie verdienen het.  ♥ We wensen jullie een heel fijne moederdag!

Op tijd voor moederdag? Bestel deze week nog je cadeaubox (ten laatste donderdag) en wij zorgen ervoor dat deze op tijd geleverd wordt. Dagelijkse verzending.

cadeaubox giftbox ilovemom moederdag ravigiftbox

← Vorige post Volgende post →Geef een reactie