Levering binnen de 2 werkdagen

Mama me-time voor Moederdag

Door Valerie Vanbiervliet op

Met Moederdag voor de deur is het weer hoog tijd om al die fab mama’s in de bloemetjes te zetten. Maar waarom zou je het deze keer eens niet wat origineler aanpakken en de traditionele bloemen vervangen door iets veel verrassender? Wat dan? Een Ravi giftbox, off course! 

Moederdag met Ravi

Bij Ravi staan we te springen om alle mama’s een well needed me-time momentje te gunnen met één van de vele giftboxen. Dus show je love voor één van de belangrijkste personen uit je leven en trakteer ze op een leuk geschenkje, lekkere traktaties, een heerlijk apero-momentje of een zalig zelfzorg of wellness pakketje. Er zijn nog enkele gloednieuwe boxen toegevoegd die volledig mama-proof zijn. Jij kiest welke giftbox het beste bij je mama past, dus choose wisely en tover een smile op haar gezicht!

Voor alle gouden mama’s

Met de You Are Golden box zeg je simpelweg zoals het is! En die mooie woorden zet je extra kracht bij met een herbruikbare drinkfles met prachtige print, een notitieboekje met gouden pen waarin ze haar bucketlist kan neerpennen, een tube hand- en nagelcrème en een lippenbalsem met golden touch. 

Ook met de Smile, You are Beautiful giftbox spreek je de waarheid en tover je ook echt een smile op haar gezicht met opnieuw een mooie herbruikbare drinkfles, een leuke canvas tas met bijpassende quote, douchegel en een bruisbal.

Laat je mama stralen met de You Glow Girl box en verwen ze met een heerlijk zelfzorg pakketje met een hand- en nagelcrème, nagelvijlen, een massage- en badspons, een spiegeltje, een nagelknipper, een verzorgingssetje en badparels.

Wellness en bubbels: mama-proof

Wellness met een glaasje bubbels? Yes please, roepen alle mama’s in koor! Met de White Wellness box is het relax to the max met een fles badzout, geurkaarsen, geurstokjes en to top it all off, een heerlijk flesje prosecco. Ook de Self-care Saturday giftbox met massage- en badspons, geurkaars, geurverspreider, een reep chocolade en lekkere alcoholvrije bubbels zorgen voor een perfect mama me-time moment. 

Mag het wat straffer? Kies dan voor de Lavin’You box met een lekkere gin cocktail, een gezichtsmasker, een handverzorgingsset, een slaapmasker- en scrunchie, een massage- en badspons en een geurkaars. 

Sweets for my sweet

Met de Sweets for Mum giftbox show je je love met maar liefst 500 gr aan snoep en chocolade én een leuke mok met de quote "Best mum ever". De waarheid mag gezegd worden!

En de Cheers to Mum box zorgt voor de perfecte mix met dezelfde leuke mama-mok, een flesje bubbels en lekkere crackers.

Kies uit deze en nog veel meer mama waardige boxen je perfect pick en leg je mama in de watten. En dan nu: cheers to alle mama's!

← Vorige post Volgende post →Geef een reactie