Levering binnen de 2 werkdagen

Maak je home - office proof!

Door Joni Van Loo op

Met velen onder ons die (verplicht) van thuis uit werken, zijn slaapkamers en woonkamers populaire werkruimtes geworden. Het lijkt ideaal: in je pyama/jogging werken, geen last van files en tussendoor eens een wasje doen. Maar toch… collega’s worden gemist, babbeltjes aan de koffie-automaat of tijdens de lunchpauze voeren we nu met onze kinderen en huisdieren – en de werkdag ‘afsluiten’ blijkt niet altijd even makkelijk.

Hoe je ervoor zorgt dat je de perfecte thuiskantoor-opstelling hebt? Daar hebben we geen antwoord op, gezien dat voor ieder van ons anders is. De ene werkt graag in een neutrale, strakke omgeving – terwijl iemand anders productief is in een levendige, kleurrijke omgeving.

Waar we wel een antwoord op hebben, is hoe je het thuiswerk leuker kan maken 😉. Right, dat is met één van onze Office giftboxen.

Office cadeaubox

Kleine notitieblokjes zijn altijd handig, zeker wanneer die vermelden dat je een dansje mag doen; nadat je een project hebt afgerond binnen de deadline bijvoorbeeld? :) Een kalender kan je helpen om ook thuis een handig werkschema op te stellen.

office giftbox studio stationery planner

Heb je niet genoeg ruimte voor alle taken in je agenda, of hou je liever werk en privé gescheiden? Gebruik je voorlopig je online agenda, maar vind je zo’n papieren overzicht ook wel handig? Dan is een planner zonder vooraf ingevulde data een match made in heaven. Zowel in de Get Stuff Done als de Home Office-Peach box vind je een planner van Studio Stationery, inclusief stickers en leuke quotes.

 Optimistic Office cadeaubox home office

Wat we – uiteraard – ook associëren met thuis, is wat lekkers om te drinken (naast de liters koffie en/of thee) en een knabbeltje tussendoor. Wist je dat donkere chocolade eigenschappen bevat die focus en concentratie doen stijgen, en dat melkchocolade goed is voor het verbale en visuele geheugen? En daarnaast is chocolade ook gewoon lekker.

En wanneer je weer naar kantoor mag, gebruik je deze items toch door? Al zal die chocolade zo lang misschien niet overleven...

← Vorige post Volgende post →Geef een reactie