Levering binnen de 2 werkdagen

Go green gift tips

Door Valerie Vanbiervliet op

We dromen allemaal van een witte kerst, maar ook van een duurzamere wereld dus go green en release je sustainable Secret Santa door eco vriendelijke cadeautjes te kiezen! How to? Met deze handige go green gift tips!

Groene kerst

We moeten allemaal ons steentje bijdragen voor een mooiere en vooral groenere en duurzamere wereld. Dus waarom niet beginnen tijdens de schoonste tijd van het jaar en kiezen voor een groene kerst?

Sustainable treasure hunt tips

Om je alvast op het juiste, groene present pad te helpen, geven we je hier enkele lovely en vooral eco vriendelijke cadeau tips:

1. Shampoo bar chiqueness

Heb je een green warrior in je familie of vriendenkring die toch een beetje beauty obsessed is? Stel een wellness@home pakket samen met shampoo bars.

Zo ban je de plastic shampoo flessen uit de badkamer zonder in te boeten op fabness: eco én beauty proof!

2. Bamboe luxury

Bamboe? Please do! Bamboe is een zeer duurzaam en veelzijdig materiaal en bovendien zijn de cadeau opties eindeloos.

Denk bamboe tandenborstels, bestek, kommetjes, kammen, manden, decoratie, handdoeken, lakens, … Daarnaast zorgt het voor een instant luxury feel, wat wil je nog meer?

3. Milieuvriendelijke mugs en bekers

On-the-go life wordt een pak aangenamer met een heerlijk warme koffie bij de hand en het wordt nog beter als je deze uit een leuke en herbruikbare beker kunt drinken.

Dus verwen je favoriete koffie addict met een mooie, reusable koffiebeker of drinkbus, zodat ze in stijl van hun well needed cafeïne shot kunnen genieten of hun dagelijkse portie water kunnen drinken. 

4. Hot houten speelgoed

Scoor favoriete tante -of nonkel punten door je neefjes en nichtjes te verwennen met eco vriendelijk houten speelgoed. Tegenwoordig is er keuze te over in sustainable speelgoedland.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de eco awairness en wedden dat ze er net zo blij mee zijn als met plastic, en dus niet zo eco chique, items. Hout is hot!

5. Thrift shop treasures

Niets zo leuk dan op treasure hunt te trekken in een thrift shop, kringloopwinkel of tweedehands store. The chase is better than the catch!

Een mooie vaas, een coole zonnebril, de perfecte plaat, een mooie sjaal, handtas of blouse? Scoor je schat!

Ook bij Ravi houden we zoveel mogelijk het milieu in mind met tal van eco vriendelijke gift boxen. Ontdek ze hier allemaal!


 

← Vorige post Volgende post →Geef een reactie