Levering binnen de 2 werkdagen

Feel the funky love met Chalo

Door Valerie Vanbiervliet op

Chalo up your day! Met zo’n slogan krijg je instant zin om de natuurlijke, eerlijke en duurzame producten van dit Belgische LOVE-merk te ontdekken. Ravi wist deze must-taste brand dan ook te strikken voor enkele funky giftboxen. Chai Latte, Iced Chai, superfoods en super lekkere salty of sweet snacks die ook nog eens heerlijk healthy zijn? Check met Chalo! 

A hug in a mug

Toen oprichtster Gita terugkeerde naar haar roots in India om er vrijwilligerswerk te doen, viel ze head over heels in love met haar dagelijkse kop Indian Chai Latte. Dit buitengewoon lekkere en pittige drankje moest en zou ze meenemen naar België om zo de pracht en praal van haar geboorteland te serveren als ‘a hug in a mug’. Chalo werd geboren. Deze all natural en 100% vegan brand legt je smaakpapillen in de watten met naast de Chai Latte en Iced Chai drankjes ook andere heerlijke healthy lekkernijen.

Het originele recept van de Chai Latte bestaat uit zwarte thee die bij warme melk wordt gegoten met een spicy mix van kardemom, kaneel en gember. De Chalo Chai Latte komt zonder melk, zodat je zelf kunt kiezen welke melk je erbij giet. Wanneer klanten in India ongeduldig staan te wachten op dit goddelijke drankje, roepen ze ‘Chalo!’, wat ‘Let’s go!’ betekent. Zo ontstond de naam Chalo en wordt de traditionele Indiase Chai legacy in ere gehouden met deze funky feel good food producten, waar je perfect on-the-go van kunt genieten. 

Een beetje badass en bold

Een beetje badass en bold? Dat is Chalo helemaal met de gewaagde en pittige smaken in deze must-taste lijn met funky twist. Want naast de Chai Latte, waarbij je de keuze krijgt uit vijf funky flavours, zien we ook de Iced Chai’s, als hét alternatief voor ijsthee met 100% natuurlijke en ongeraffineerde rietsuiker. Heerlijk verfrissend op een zalig zonnige dag. Last but not least spotten we nog de Organic Slow Chai in twee smaken voor de echte thee addicts.

Naast de Chai’s zijn er ook nog de organische superfoods en essentials waarmee je heerlijk all the way healthy kunt koken. En, nog belangrijker, de healthy maar overheerlijke salty en sweet snacks, waar we bij Ravi ook helemaal fan van zijn. Snacken zonder schuldgevoel? Yes please! 

Happy makes healthy

Happy makes healthy en healthy makes happy luidt een van de vele catchy Chalo slogans en die redenering volgen we bij Ravi helemaal. Denk heerlijke Salty Peas met smaken à la BBQ Edamame of Chili Green Peas en krijg alvast het water in de mond. Ideaal voor je healthy maar very happy apero-moment!

De sweet snacks bestaan dan weer uit fantastische Funky Chunks waarvan je perfect on-the-go kunt smullen met smaken zoals Pommegrade & Nuts, Cashew Caramel, Pumkin en Raisin en Sesame & Cranberry. 

Ravi meets Chalo

Heb je meteen een healthy foodlover in mind en wil je graag een meet & eat met Chalo cadeau doen? Dat kan perfect met de Ravi giftboxen die de Chalo Chai’s en feel good foods bevatten. Enkele Chalo inspired boxen waaruit je kunt kiezen zijn:

  • De Chai Discovery Giftbox met maar liefst vier verschillende smaken Chalo Iced Chai’s. Lovely lente slash summer feel in een doos!
  • De Mojito Time box met twee verschillende smaken Chalo Salty Peas zakjes.
  • De Green Goddess waarin je de Chalo Funky Chunks kunt ontdekken.
  • De Grilling en Chilling box met een zakje Chalo Salty Peas met BBQ smaak.

Get your groove on met deze en nog andere Ravi giftboxen met lekkere Chalo Chai’s en must-taste treats!

← Vorige post Volgende post →Geef een reactie