Levering binnen de 2 werkdagen

Uitgelicht: Duno Seaberry Liquids

Door Joni Van Loo op

Toegegeven, buiten hier en daar eens een oranje besje gespot te hebben aan onze kust – wisten wij ook (nog) niet veel van de ‘powers’ van de duindoornbessen. Dankzij Duno leerden we deze bessen beter kennen, de duindoornbeslikeur proeven en appreciëren. We nemen je even mee..

De duindoornbessen zijn zowaar de superfoods van onze Belgische kust, boordevol vitamine C en rijk aan omega 3. Zo zouden duindoornbessen goed zijn voor zowel de longen als het maagslijmvlies en de ogen.

Een tweetal jaar geleden kwam Hannes, samen met zijn broer Pepijn op het idee om van de bessen een aperitief/likeur te maken. Opgegroeid aan de Belgische kust en al spelend in de duinen maakten zij kennis met de besjes. Na verschillende trial-and-errors vond Hannes het perfecte recept dat uiteindelijk ‘Duno’ werd.

​En of het een veelzijdig product is! Je kan Duno puur drinken, combineren met tonic maar er ook een Dunopolitan of Duno Bellini van maken. Wij proefden zowel puur als met tonic en zijn fan 😉 Recepten vind je op de website van Duno, het originele cadeau ermee vind je bij hier!

Duno duindoornbeslikeur bij Ravi Giftboxes

Een giftbox met een fles Duno, Double Dutch tonic en een versnapering erbij. Heb je een feestje gepland bij vrienden en wil je niet met lege handen toekomen? Dan is de Duno box ongetwijfeld een origineel geschenk!

Je shopt ‘em hier (49.95).


← Vorige post Volgende post →Geef een reactie