Levering binnen de 2 werkdagen

Cosy cocoonen met Ravi

Door Valerie Vanbiervliet op

Donkere, druilerige dagen, vroeger donker en opnieuw bibberen van de kou? Beat the winter blues en omarm het cozy cocoon seizoen met Ravi en lot’s of lovely new boxen die het najaar en de winter een stuk aangenamer maken!

Feel good mood

Did somebody say cozy season? Ooh jawel! Tijd voor comfy dekentjes, kaarsen, hot chocolate en bubbels by the fire, kortom feel good mood. Wil je iemand extra in de watten leggen die wat welverdiende me-time verdient of een opkikker nodig heeft om in happy wintermodus te geraken? Ravi heeft just what you need in store to turn that frown upside down!

Get comfy

Het leukste aan de herfst is dat we weer heerlijk in onze cocon kunnen kruipen voor wat welverdiende me-time. Don’t get me wrong, we love de late zomeravonden met vrienden en vele tuinfeestjes, maar chillaxen onder een warm dekentje heeft ook zeker z'n charmes. En dat doe je completely in style met de Cozy And Comfy box. Denk een zalig zacht dekentje in lovely kleur, een leuke theetas, thee, boterwafeltjes en twee fancy gedraaide kaarsen.

Cocoonen in stijl? Ravi weet exact wat je nodig hebt to set the right mood met de Cocooning box! Met een set geurstokjes, matching geurzakje, een gouden kandelaar die letterlijk shined met twee gedraaide kaarsen én een doosje winegums met champagnesmaak zit de sfeer meteen goed.

Snooze fest

Niets schreeuwt harder om een well needed wellness moment dan een koude en natte herfstdag. Met de Snoozing Time box creëer je een heus snooze fest bij je thuis met een zalig zachte warmwaterkruik, scrub it up met een badspons en scrub-set en een flesje badzout en last but not least een kaars in een stylish glazen pot voor extra cozy vibes. 

Of ga all the way met The Ultimate Comfort Box. Lavish yourself met een mega cute warmwaterkruik mét fleece, Italiaanse geurstokjes, een kleurrijke mok voor instant happiness met maar liefst tien zakjes thee, een pot chocolademelkpoeder mét marshmallows (need we say more?) en to top it all af nog drie extra grote marshmallows voor een complete chocolate shock!

Season sweethearts

Omarm het herfstgevoel met de Autumn Evenings box en maak het extra gezellig. All you need is deze box met een fles rode wijn, Palitos dippers, een potje tapenade, een parfum diffuser en een sojakaars met gedroogde bloemen in een fabulous vaas. Cosy apero in style? Yes please!

Met de Winter Naturels box voeg je een vleugje zon toe aan de barre winterdagen met een mooie gele thermosfles voor zowel warme als koude dranken (did someone say jenevertocht?), een parfum diffuser en geurstokjes, een kokos schaal om je snacks in stijl te serveren na een winterwandeling met vrienden, een doosje chocolade koekjes, thee voor koud water en een duo van Indian Chai om je weerstand de nodige boost te bezorgen.

Rainy Days? Met de gelijknamige box maak je het extra cosy met dikke en lekker warme binnenhuissokken die je never jamais nog uit wilt trekken, een stevige mok, vier zakjes thee, een stenen kom en een mix om lekkere mug cake te maken én nog een zalige chocolade truffel om te voldoen aan je choco cravings.

Ciaokes byekes warme zomerdagen, wij blijven voorlopig heerlijk genieten in onze cozy zetel!

← Vorige post Volgende post →Geef een reactie