Levering binnen de 2 werkdagen

De kracht van beterschapscadeaus

Door Valerie Vanbiervliet op

Het versturen van get-well-soon cadeaus naar een medewerker die ziek is, is een belangrijk gebaar dat kan helpen bij het versterken van de band tussen jou en je team. Zeker in deze tijden waarin we met z'n allen te maken hebben met uitdagende omstandigheden en er een echte "war for talent" heerst, kan zo'n gebaar extra gewaardeerd worden.

Overweeg bij het kiezen van een cadeau altijd de persoonlijke voorkeuren van je medewerker. Een box vol lekkers vindt iedereen leuk om te krijgen en is altijd een goede optie. Maar denk ook eens aan een box vol items om te relaxen en me-time te nemen.

Zorg steeds voor een persoonlijk berichtje. Door niet alleen de aanspreking te personaliseren, maar het berichtje zelf af te stemmen op de persoon en zijn/haar situatie, kun je laten zien dat je om je medewerkers geeft en dat je aan ze denkt. Het is belangrijk om te laten weten dat je oprecht betrokken bent bij hun welzijn en dat je wilt dat ze snel beter worden.

Ten slotte is het belangrijk om te zorgen voor een gepaste timing. Je wil dat het zo snel mogelijk geleverd wordt zodat je hen snel een hart onder de riem kan steken, dus wacht niet te lang. Maar in het geval van een ziekenhuisopname, is het aangeraden te informeren wanneer hij/zij naar huis mag, zodat je het geschenk dan aan huis kan laten leveren. 

Het versturen van beterschaps cadeaus naar je medewerkers is een mooi gebaar dat kan helpen bij het versterken van de band tussen jou en je team. Door zorgvuldig te kiezen, persoonlijke berichtjes te sturen en te zorgen voor een gepaste timing, kun je je waardering en betrokkenheid tonen en je team laten zien dat ze belangrijk voor je zijn.

Ontdek hier onze beterschapscadeaus en wij zorgen voor een snelle verzending, mét handgeschreven kaartje voor die extra persoonlijke toets!

Succes!

Valérie

← Vorige postGeef een reactie