Levering binnen de 2 werkdagen

Alcoholvrij genieten

Door Valerie Vanbiervliet op

Happy hour, cocktail o’ clock of apero klinkt ons als muziek in de oren en dat gaat vaak gepaard met de nodige dosis alcohol. Al moet dat niet perse, want ook alcoholvrij kun je perfect klinken en gezellig borrelen. Niets zo zalig dan na een drukke werkweek, hectische dag of gewoon omdat het kan, samen een drankje doen. En het is niet omdat er geen alcohol bij komt kijken, dat je moet nippen van een ‘saai’ watertje of een cola. In comes "apero zero", met heel wat lekkere, bruisende en vooral alcoholvrije alternatieven om te klinken in stijl én met smaak. Met de Ravi giftboxen kun je letterlijk alcoholvrij schenken. Scholl zonder alcohol!

Klinken zonder koppijn

De eerste non-alcohol giftbox die meteen in het oog springt, is de Apero Zero box. Denk zalig nippen aan een ‘fake’ maar daarom niet minder lekkere Mojito met lekkere chips en crackers on the side. Beach bar vibes bij je thuis en klinken zonder koppijn? Check! Het zonnetje volgt vanzelf en de palmbomen verzin je er maar bij.

Ben je een echte sucker for bubbels en wil je graag genieten van een glaasje cava zonder alcohol? Pak dan meteen groots uit met de alcoholvrije Grand Apero box. Hiermee schenk je een luxe apero momentje met pure Italiaanse allure. Geniet van een fles cava, zonder alcohol off course, lekkere crackers, olijfjes en een heerlijke tapenade. Ook de Apero-Zero Bubbles box laat je genieten van alcoholvrije bubbels en lekkere hapjes. Get bubbly zonder de dizzy feel.

Next level apero zero moment @home

Geen alcohol, geen probleem! Ook zonder alcohol kun je genieten van een zalig zen moment met de La Vie En Rose box. Schenk wat welverdiende me-time in een doosje. Succes gegarandeerd met een flesje alcoholvrije rosé in combinatie met snoepjes, chocola, massage- en badspons en to top it all off, een bruisbal voor nog wat extra bubbels! Ook de Rosé All Day giftbox vormt een perfecte match voor wellness@home lovers die graag genieten van een guilt-free glaasje rosé.

Zelfs gin liefhebbers die the real deal even moeten laten, komen aan hun trekken bij Ravi en wel met de Delicious Nona giftbox. Door te nippen aan de heerlijke Nona June gin, ben je het zero alcohol gehalte meteen vergeten. Mix it up met maar liefst zes verschillende smaken Té tonics en creëer je very tasty Gin Tonic zonder alcohol. Toastjes, humus en een zakje super lekkere Spaanse chips brengen je apero moment naar the next level.

 

Of je nu zelf meedoet aan Tournée Minérale, iemand kent die zwanger is, even een alcohol detox inlast of die simpelweg voorgoed vaarwel zegt tegen alcohol, Ravi has got your back met de zero alcohol cadeauboxen. Weet je niet wat schenken? Kies voor alcoholvrij én origineel met een verrassende Ravi giftbox en scoor met je originele cadeau. Maak iemand blij met alcoholvrij!

← Vorige post Volgende post →Geef een reactie