Levering binnen de 2 werkdagen

De kracht van beterschapscadeaus

Door Valerie Vanbiervliet op

Het versturen van get-well-soon cadeaus naar een medewerker die ziek is, is een belangrijk gebaar dat kan helpen bij het versterken van de band tussen jou en je team. Zeker in deze tijden waarin we met z'n allen te maken hebben met uitdagende omstandigheden en er een echte "war for talent" heerst, kan zo'n gebaar extra gewaardeerd worden.

Overweeg bij het kiezen van een cadeau altijd de persoonlijke voorkeuren van je medewerker. Een box vol lekkers vindt iedereen leuk om te krijgen en is altijd een goede optie. Maar denk ook eens aan een box vol items om te relaxen en me-time te nemen.

Zorg steeds voor een persoonlijk berichtje. Door niet alleen de aanspreking te personaliseren, maar het berichtje zelf af te stemmen op de persoon en zijn/haar situatie, kun je laten zien dat je om je medewerkers geeft en dat je aan ze denkt. Het is belangrijk om te laten weten dat je oprecht betrokken bent bij hun welzijn en dat je wilt dat ze snel beter worden.

Ten slotte is het belangrijk om te zorgen voor een gepaste timing. Je wil dat het zo snel mogelijk geleverd wordt zodat je hen snel een hart onder de riem kan steken, dus wacht niet te lang. Maar in het geval van een ziekenhuisopname, is het aangeraden te informeren wanneer hij/zij naar huis mag, zodat je het geschenk dan aan huis kan laten leveren. 

Het versturen van beterschaps cadeaus naar je medewerkers is een mooi gebaar dat kan helpen bij het versterken van de band tussen jou en je team. Door zorgvuldig te kiezen, persoonlijke berichtjes te sturen en te zorgen voor een gepaste timing, kun je je waardering en betrokkenheid tonen en je team laten zien dat ze belangrijk voor je zijn.

Ontdek hier onze beterschapscadeaus en wij zorgen voor een snelle verzending, mét handgeschreven kaartje voor die extra persoonlijke toets!

Succes!

Valérie

Lees meer →

Dag van de Medewerker (Secretaressedag)

Door Valerie Vanbiervliet op

Heb je 20 april al aangevinkt in je agenda?

Op de ‘Dag van de Medewerker’ (vroeger 'secretaressedag') – die jaarlijks plaatsvindt op de derde donderdag van april – zetten werkgevers hun management assistants én andere medewerkers in de bloemetjes. Zeker in deze war for talent is een originele attentie en bijhorend schouderklopje meer dan welkom voor heel wat werknemers. 
Hoe kom jij als zaakvoerder of leidinggevende origineel uit de hoek om jouw medewerkers te laten voelen wat zij waard zijn?

Jouw oplossing: een Ravi giftbox. Leuker dan opnieuw een boeket bloemen, origineler dan een cadeaubon én vergezeld van een handgeschreven kaartje met jouw persoonlijke boodschap.

Jij kiest: levering op het bedrijf of rechtstreeks bij de mensen thuis.

Gelukkige medewerkers zijn essentieel voor het succes van jouw afdeling of bedrijf.
Dus maak er een mooie ‘Dag van de Medewerker’ van! 
En natuurlijk: bedank collega’s ook regelmatig op andere dagen. Strooi met complimenten en toon je medewerkers regelmatig hoe hun inspanningen het bedrijf én je klanten vooruit helpen.

Veel succes!

Lees meer →

New year, new me met Ravi!

Door Valerie Vanbiervliet op

New year, new me, sounds familiar? Heb jij je ook gewaagd aan enkele nieuwjaar voornemens in full-on feestmodus en breekt het zweet je ondertussen al uit bij het waarmaken ervan? No worries, Ravi staat je in het nieuwe jaar bij met enkele handige tips zodat je tegen het einde van het jaar toch kan uitpakken met je behaalde goals: check, check, dubbel check!

Ben je ondertussen uitgefeest en gekust en is het nieuwe jaar alweer in full force van start gegaan? Dan is daarmee waarschijnlijk ook dé kick-off aangekondigd van je nieuwjaar voornemens en dit misschien ook wel in al je enthousiasme vrij publiekelijk op social media… Voel je de pressure al? Door je aan een strak goals game-plan te houden, sta je volgend oudjaar te blinken met je behaalde doelen!

Lees meer →

De beste wensen met Ravi

Door Valerie Vanbiervliet op

Hear, hear, incoming new year: tijd voor nieuwe vooruitzichten, goede voornemens en de beste wensen! Ook hoog tijd dus om nieuwjaarskaarten te schrijven voor familie en vrienden. Maar what to write? Ravi komt to the rescue met de meest originele, lovely en leuke wonderful wishes. 

Nieuwjaar vormt de perfecte gelegenheid om even stil te staan bij the ones you love en ze het allerbeste te wensen voor het nieuwe jaar. Neem je tijd om persoonlijke boodschappen neer te pennen, want die blijven veel langer hangen dan de mainstream messages die eigenlijk niet veel zeggen.

Lees meer →

Go green gift tips

Door Valerie Vanbiervliet op

We dromen allemaal van een witte kerst, maar ook van een duurzamere wereld dus go green en release je sustainable Secret Santa door eco vriendelijke cadeautjes te kiezen! How to? Met deze handige go green gift tips!

We moeten allemaal ons steentje bijdragen voor een mooiere en vooral groenere en duurzamere wereld. Dus waarom niet beginnen tijdens de schoonste tijd van het jaar en kiezen voor een groene kerst?

Lees meer →
  • 1
  • 2
  • 3
  • 10