Mijn account
Gratis verzending van alle giftboxes binnen BE & NLMA-VRIJ bestellen voor 12u = zelfde dag verzonden
Zoek

Verwen je real life hero met Ravi

Door Valerie Vanbiervliet op

Wie is je all-time favorite held? Je papa natuurlijk! En met Vaderdag just around the corner, vormt dit hét uitgelezen moment om deze real life heroes eens extra te verwennen. Wil je dit jaar echt origineel uit de hoek komen? Reken dan gerust op Ravi om volop te scoren bij je papa met één van de speciaal voor Vaderdag geselecteerde giftboxen!
Lees meer →

Feel the funky love met Chalo

Door Valerie Vanbiervliet op

Chalo up your day! Met zo’n slogan krijg je instant zin om de natuurlijke, eerlijke en duurzame producten van dit Belgische LOVE-merk te ontdekken. Ravi wist deze must-taste brand dan ook te strikken voor enkele funky giftboxen. Chai Latte, Iced Chai, superfoods en super lekkere salty of sweet snacks die ook nog eens heerlijk healthy zijn? Check met Cha
Lees meer →

Ook wij kiezen plasticvrij

Door Valerie Vanbiervliet op

Mei staat alweer voor de deur en daarmee ook de jaarlijkse bewustwordingscampagne ‘Mei Plasticvrij’ over de impact van plastic consumptie op het milieu. Ook wij zijn zoveel mogelijk plasticvrij bij Ravi en dragen graag ons steentje bij aan een duurzamere toekomst. Denk veel groene giftboxen waar zo weinig mogelijk plastic bij komt kijken.
Lees meer →

Mama me-time voor Moederdag

Door Valerie Vanbiervliet op

Met Moederdag voor de deur is het weer hoog tijd om al die fab mama’s in de bloemetjes te zetten. Maar waarom zou je het deze keer eens niet wat origineler aanpakken en de traditionele bloemen vervangen door iets veel verrassender? Wat dan? Een Ravi giftbox, off course! 
Lees meer →

Alcoholvrij klinken met Crodino

Door Valerie Vanbiervliet op

Apero o’ clock? Yes please! En met Crodino doe je dat met zero alcohol maar wel met een maximum aan smaak. Het originele italiaanse recept is still standing sinds 1965 en wist al menig apero lover te bekoren. Ook bij Ravi zijn we helemaal zot van dit goddelijke drankje met pure Italian vibes dat regelmatig deel uitmaakt van een alcoholvrije giftbox. Dus laten we eens even diep in het Crodino glas kijken… zonder licht in het hoofd te worden, off course!
Lees meer →
  • 1
  • 2
  • 3
  • 6