Mijn account
Gratis verzending van alle giftboxes binnen BE & NLVERZENDING BINNEN TWEE WERKDAGEN
Zoek

Stel je eigen cadeaubox samen.

Door Valerie Vanbiervliet op

Zat jij ooit in de situatie waarbij je van de ene winkel naar de andere holde, probeerde om de perfecte items te verzamelen om te combineren in een cadeau – geen tijd had om ze leuk samen te voegen, of zelfs gewoon geen idee had van welk cadeau überhaupt geschikt was voor een bepaalde gelegenheid? We feel you.

 Stel je eigen kerstbox samen

Toen wij in de zomer van 2020 begonnen met onze giftshop, hadden we onze bouw-je-eigen-box module in eerste instantie niet voorzien. That was a mistake, we know. Gelukkig zagen we enkele maanden later ‘het licht’ 😉 en lanceerden we deze module wél. Zo geven we onze klanten de middelen om een geschenkbox te creëren die zowel leuk als persoonlijk is, en dat in slechts enkele stappen.

Cadeautjes uitzoeken zou niet stressvol hoeven te zijn, en wij zijn er om het te vergemakkelijken. Fun fact: ondertussen hebben we al meer dan 800 ‘eigen boxen’ mogen versturen! Je gaat gewoon naar de specifieke pagina, waar je voor de ‘feestelijke verpakking en veilige verzending’ kiest en gaat door naar volgende. Op de tweede pagina kies je de producten die je aandacht trekken en als laatste voeg je een kaartje naar keuze toe, en geef je ons je persoonlijke boodschap door – wij doen de rest! Wij zorgen voor die leuke verpakking en veilige verzending tot recht voor de ontvangers’deur. Easy peasy!

Lees meer →

De kerstkaartjes-collectie van 2021

Door Joni Van Loo op

Hier op ons Ravi headquarter, wordt elk cadeau bekroond met een handgeschreven boodschap. Al onze kaartjes worden in-house opgemaakt en ontworpen – en dit jaar zorgen we voor het eerst voor een ‘kerstkaartjes-collectie’: 3 leuke ontwerpen om uit te kiezen.

Want in dit digitale tijdperk, is het wel zo fijn om bij het uitpakken van een fysiek geschenk, een lieve boodschap mee te krijgen van de persoon die het geschenk heeft verstuurd.

Happy HO HO HO to you

Happy Holidays

2022

Lees meer →

Nu al nadenken over je eindejaarsgeschenken? Zeker!

Door Joni Van Loo op

En plots was het herfst… En koud. En regenachtig. Voor ons voelt het alsof het voorbije anderhalf jaar wel erg snel ging, en dat de tijd nog steeds vliegt. Op het Ravi headquarter (ok, in ons magazijn) denken we al even na over leuke eindejaarsgeschenken en -producten, zodat we gericht leuke kerstcadeaus kunnen samenstellen; zowel naar particulieren als bedrijven toe.

En als er één advies is dat we onze zakelijke klanten willen meegeven, is het wel: begin nú na te denken over je eindejaarsgeschenken. We leggen je uit waarom:

Lees meer →

Waarom ‘employee appreciation’ belangrijk is.

Door Joni Van Loo op

Weet je nog, de woorden die de juf noteerde op je taken als je iets heel goeds had gedaan & wat een fijn gevoel dat je vroeger gaf? Wel, het is niet zo dat we daar als ‘grote mensen’ geen behoefte meer aan hebben, integendeel. Werknemers die regelmatig waardering en erkenning krijgen, zijn je beste ambassadeurs.

Ze zijn meer gemotiveerd, voelen zich meer betrokken en zijn merkbaar blij op de werkvloer. Hoe krijg je je medewerkers tevreden & hoe pak je dat aan? Hoe klein of groot je bedrijf of organisatie ook is, of je je team dagelijks begroet of eerder van op afstand aanstuurt; het hoeft je geen grote bedragen te kosten om zowel dichtbij als vanop afstand de waardering t.o.v. je team uit te spreken of te tonen. Wij geven je enkele tips.


Lees meer →

Verras mama op Moederdag met een mooie cadeaubox!

Door Joni Van Loo op

Moederdag, de dag waarop alle mama’s extra aandacht mogen krijgen. ’t Is te zeggen, ze verdienen dat altijd – maar op Moederdag nog nét ietsje meer 😉. Wil je een origineler cadeau bedenken dan een ontbijtje of een boeket bloemen? Wat dacht je van een Ravi giftbox?
Lees meer →
  • 1
  • 2